Gezocht: Volwassen Relatiemanager Tandheelkunde

Array

speld-in-hooibergBruggenbouwer en initiatiefnemer binnen het brede veld van de tandheelkundige zorg in Nederland. Inhoudelijk op de hoogte van de discussies en ontwikkelingen bouwt u de verbinding tussen de grootste zorgverzekeraar en de tandheelkunde. In de volle breedte werkzaam: bestaande relaties versterken, starten van nieuwe initiatieven zoals projecten in schisisbehandeling en preventieve jeugdzorg.

U bent ‘zelfstartend’ en initiatiefrijk. Tegelijkertijd bent u in staat om te gaan met de complexiteit van het werken binnen een grote organisatie. Inhoudelijk bent u op de hoogte en bent u enthousiast over de doelgroep. Relatiemanagement en strategisch omgaan met de belangen van alle betrokken partijen passen bij u.

Graag praten wij verder met u over deze uitdagende rol. Neem voor een vertrouwelijke orientatie over deze functie contact op met Carl Lens op 033-2471030 (kantooruren) of op 0654311300 (buiten kantooruren). U kunt ook direct reageren door uw CV te sturen aan [email protected] met THK in de subjectline.

thk-lens-en-partners

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen