Snelle behandeling Carpaal Tunnel Syndroom – Bovenij Ziekenhuis

Array

carpaal-tunnel-syndroom1Heeft u last van een tintelend of pijnlijk gevoel in uw hand(en) en vingers of misschien een doof gevoel in uw vingertoppen? Neemt de kracht in uw hand af waardoor u makkelijk dingen uit uw handen laat vallen? Dan kunt u last hebben van het Carpale Tunnel Syndroom (CTS) waarbij de middelste zenuw in uw pols bekneld zit. Vooral tijdens het autorijden, het lezen van de krant en op de fiets kunnen de klachten toenemen.Snelle behandeling
U kunt heel snel voor de behandeling van deze aandoening terecht bij de neurologen in het BovenIJ ziekenhuis. In samenwerking met de chirurgen hebben zij de zorg rondom patienten met deze klachten afgestemd. Na verwijzing door uw huisarts kunt u snel terecht bij de neuroloog. Eventuele neurologische onderzoeken kunnen dezelfde dag plaats vinden, en mocht bij u een operatie de enige behandelmogelijkheid zijn, dan is de wachttijd hiervoor ook zeer gering.

Herkent u deze klachten, blijf er dan niet mee doorlopen maar bezoek uw huisarts en laat u doorverwijzen.

Bron:Bovenij Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen