MC|Groep en St Jansdal ondertekenen overeenkomst

Array

polikliniek-drontenSinds maandagavond 11 mei is de officiele samenwerking tussen MC|Groep, St Jansdal en huisartsen een feit. Op dat moment ondertekenden de huisartsen en de Raden van Bestuur van beide ziekenhuizen en in aanwezigheid van wethouder Langeweg van de gemeente Dronten de formele samenwerkingsovereenkomst.  Een groot deel van de medisch specialisten houdt daar spreekuren. Ook voor onder andere röntgendiagnostiek en functieonderzoeken kunnen patienten terecht in onze vestiging in Dronten. Ze willen hiermee dat de inwoners van Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant dichtbij huis goede poliklinische voorzieningen bieden. Een goede patientenzorg daar gaat het dan ook om. Via de website laten zij u kennismaken met een aantal mensen van St Jansdal en beschrijven wij de diensten die wij in Kwintus Nova aan het Zwarte Water aanbieden.

Polikliniek is geopend
Maandagochtend ging de gezamenlijke polikliniek van MC|Groep en St Jandal open. Inwoners uit de gemeente Dronten kunnen vanaf 11 mei nu dus ook voor ziekenhuiszorg dichtbij huis terecht.

Een groot aantal medisch specialismen uit beide ziekenhuizen houdt spreekuur in de nieuwe Dronter polikliniek. Ook voor het maken van een röntgenfoto, laboratorium- en functieonderzoeken kunnen patienten gewoon aan Het Zwarte Water 70-83 terecht.

Speciale website
Zie voor meer informatie onze speciale website: www.polikliniekdronten.nl.

Bron:St. Jansdal Ziekenhuis

Recente artikelen