Vaccin H1N1 laat langer op zich wachten

vaccinIn een artikel van CBS News blijkt dat het langer gaat duren voordat er een vaccin is voor H1N1 (Mexicaanse griep). Het vaccin lijkt moeilijker dan deskundigen in eerste instantie verwachtte, VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon en de WHO chief Dr Margaret Chan bevestigen dit een ontmoeting met de farmaceutischeindustrie. Ambtenaren voor volksgezondheid uit de hele wereld zijn bijeen op de  jaarlijkse WHO-vergadering in Genève deze week. Griepwetenschappers hebben verteld wie dat vaccinfabrikanten nog niet gereed zijn om een H1N1 vaccin medio juli gereed te hebben.

One thought on "Vaccin H1N1 laat langer op zich wachten"

  1. G. Hoeffnagel

    Is of wordt het vaccin tegen het H1N1-virus een levend vaccin of niet?

Comments are closed.

Recente artikelen