Kaiser Permanente houdt open huis

Array

kpKaiser Permanente houdt open huis van 25 tot 28 oktober
Integration, Innovation and Information Systems in Health Care, zo heet de driedaagse cursus die Kaiser Permanente (KP) geeft aan raden van bestuur van ziekenhuizen en zorgverzekeraars en medisch leidinggevenden. Aan de orde komen organisatie en functioneren van KP en recente ontwikkelingen bij deze organisatie. Vele leidinggevenden en professionals staan dan drie dagen klaar voor u en uw collega’s uit vele verschillende andere landen dan Nederland.

Ondergetekende heeft tweemaal zo’n cursus bijgewoond. Graag beveel ik hem aan voor wie nog nooit kennis heeft genomen van 1. duurzame samenwerking tussen zorgverzekeraar Kaiser en zorgaanbieder Permanente
2. geïntegreerde zorg van eerste- en tweedelijn en 3. gebruik van gemeenschappelijk gebruik van elektronische gezondheidsdossiers door professionals en patienten.

Wilt u dit open huis meemaken van 25 tot 28 oktober? Surf dan naar www.kp.org  of mail naar openhuisorganisator Molly Porter op [email protected]
Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen