Sprekers gevraagd

Array

sprekerSprekers gevraagd over indicatiestelling op 26 maart 2010
Jaarlijks houdt het Julius Centrum in samenwerking met het Centrum Indicatiestelling Zorg een congres over recente ontwikkelingen in de indicatiestelling en de AWBZ. In maart van dit jaar was het achtste congres volgeboekt met 350 deelnemers met een zinderend programma met sprekers uit het veld, wetenschap en beleid (Staatssecretaris Bussemaker opende het congres!) en het buitenland.

Op vrijdag 26 maart 2010 vindt het negende congres plaats met ruimte voor twintig (!!) workshops, drie plenaire sprekers en een beleidsdebat voor vijf panelleden. Wilt u optreden als spreker? Plenair, in een workshop of in dat debat? Wilt u niet zelf maar heeft u suggesties voor sprekers en onderwerpen? Stuur dan een mail vòòr 1 september naar congresorganisator Margriet Hageman op [email protected]. En alle andere lezers die niet willen optreden: noteer alvast de datum van 26 maart.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen