Ook filmproducenten proberen mee te liften op de griep-paranoia

0
208

carriers4 september komt Carriers uit. Een film over een pandemie. Carriers is in 2007 gemaakt en heeft sindsdien op de plank gelegen bij de filmstudio. Nu zo’n twee jaar later probeert Paramount Vantage het opnieuw, in de hoop dat ze mee kunnen liften op de media-hype rondom de mexicaanse griep. Een dodelijk virus zich heeft verspreid over de hele wereld. Contagion is overal, niemand veilig is en niemand kan worden vertrouwd. In de hoofdrollen Piper Perabo en Chris Pine.

Een medische wetenschapper moet een mysterieus en dodelijk virus, uitgebroken in een dichtbevolkte stad, tot een halt roepen. Haar onderzoek leidt naar Afrika en naar een wanhopige moeder die op zoek is naar haar dochters.
Vier vrienden die op de vlucht voor een pandemie.  Ik zou zeggen, mondkapjes op en eind september allemaal lekker zitten snotteren in de bios.