Zorgautoriteit houdt workshop over bekostiging spoedposten

Array

geld6Medewerkers van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) houden tijdens het congres op 18 september (zie ook het bericht hierboven) een workshop over de bestaande en wenselijke bekostiging van spoedposten. NZA leidinggevende Willem de Vreeze en collega’s zetten tijdens de workshop uiteen wat het NZA beleid voor integratie van huisartsenposten en SEH op dit moment inhoudt.

Zij vernemen graag van deelnemers wat door hun ervaren problemen in de bekostiging zijn. Gezamenlijk gaat men dan onder leiding van ondergetekende brainstormen over de vraag: wat is een goede bekostiging? Wilt u naar deze workshop? Wilt u als leidinggevende of beleidsmedewerker in de spoedzorg naar het congres op vrijdag 18 september? Surf dan naar www.integratedcare.nl, klik door op nascholing, lees de brochureen meld u aan.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen