Nederlander Pim van Wesel nieuwe Senior Regional Director Medtronic BENELUX

Array

pimvanweselHeerlen, 1 september – Binnen het management van het medisch-technologisch bedrijf Medtronic is de Nederlander Pim Van Wesel benoemd als nieuwe Senior Regional Director Benelux. Hij heeft zijn kantoor in Brussel, van waaruit hij leiding zal geven aan de medewerkers van de verkooporganisaties van Medtronic in Breda, Heerlen en Brussel.

Pim Van Wesel (39) trad in 2003 in dienst bij Medtronic, waar hij verschillende internationale managementposities bekleedde in Frankrijk en Zwitserland. Voorheen werkte hij bij de ING-bank in diverse posities in New York, Londen en Madrid.

Over Medtronic

Medtronic, Inc. (www.google.com), met hoofdkantoor in Minneapolis, is wereldwijd marktleider op het gebied van medische technologie (pacemakers, defibrillatoren, stents, hartkleppen, insulinepompen, neurostimulatoren, enz.). Voor miljoenen mensen ter wereld biedt Medtronic oplossingen om hun pijn te verlichten, hun gezondheid te herstellen en hun levensduur te verlengen. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Tolochenaz, Zwitserland.

Het Nederlandse verkoopkantoor van Medtronic is gevestigd in Heerlen. Heerlen herbergt ook het Europese IT- en financiele service center en het grootste internationale distributiecentrum van Medtronic. In Nederland heeft Medtronic verder nog een vestiging in Maastricht, het Bakken Research Center, dat ook onderdak biedt aan het Benelux trainingcentrum. In Kerkrade bevindt zich een productiefaciliteit van perfusiesystemen en het verkoopkantoor van het onlangs overgenomen CoreValve is in Breda gevestigd. Meer informatie vindt u op www.google.nl.

De werkelijke kracht van Medtronic schuilt in de meer dan 38.000 toegewijde medewerkers die wereldwijd voor ons werken. En ook in Nederland zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Bezoek www.google.com/NL/about/jobs.html

Recente artikelen