Lezing over hart- en vaatziekten

Array

lezibgOp maandag 9 november 2009 vindt er een lezing plaats over hart- en vaatziekten. De lezing begint om 20.00 uur in dienstencentrum De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 22 in Asten.

Hartpatientenvereniging HARTENTROEF Asten-Someren en omstreken, heeft dr. A.R.T. van de Ven, cardioloog in het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop bereid gevonden deze lezing te verzorgen. Hierin wordt uitgebreid ingegaan op het onderwerp ANGINA PECTORIS.

Dr. Van de Ven heeft eerder bewezen dat hij deze lezing op een voor iedereen begrijpelijke en humoristische wijze kan verzorgen. Kortom; een boeiende en leerzame avond, waar eveneens ruimte is tot het stellen van vragen.

De lezing begint om 20.00 uur in dienstencentrum De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 22 in Asten. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Meer informatie kunt u vinden op onze nieuwe website: www.hartentroef.asten.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen