Iphone applicatie voor coassistenten en artsen populair

Array

zakkaartjes app2De medische iphone applicatie “medische zakkaartjes” is 4 weken na publicatie in de app store meer dan 2000 keer gedownload. De app staat vanaf het begin op nummer 1 in de categorie medisch. De app is gebaseerd op de bekende zakkaartjes die als pdf downloadbaar zijn op oa coassistent.nl , anios.nl en aios.nl. De zakkaartjes geven per vakgebied een overzicht van anamnese en onderzoek in een notendop, aangevuld met handige praktijkweetjes. De app is gratis te downloaden en is nu ook verkrijgbaar voor de platformen windows mobile, android en symbian (Nokia). Een recent onderzoek op coassistent.nl en anios.nl laat zien dat 35% van de co’s en jonge artsen medische apps gebruikt via hun mobiele telefoon en nog een 35% daar erg benieuwd naar is. De tot voor kort onder artsen populaire pda’s worden de laatste 2 jaar toenemend vervangen door smartphones, waarbij met name de iphone onder artsen snel aan populariteit lijkt te winnen.

Coassistent.nl – mobiele versie zakkaartjes nu ook voor Nokia en Windows mobile

Aios.nl/zakkaartjesApp – overzicht verschillende versies van de app “Medische zakkaartjes”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen