Zwartboek ‘stop verwarring door inning van de eigen bijdragen’

Array

Het Zwartboek vermeldt ervaringen van clienten en hun begeleiders met het CAK met betrekking tot de eigen bijdrage AWBZ. Het CAK heeft contact opgenomen met de RIBW Alliantie om te kunnen achterhalen wat de individuele problemen zijn om zodoende voor een oplossing voor die clienten te kunnen zorgdragen. Het bleek voor de RIBW Alliantie echter niet mogelijk te zijn om de clientgegevens te achterhalen. Het gaat om anonieme ervaringen.
De knelpunten die RIBW Alliantie noemt, betreffen problematiek die mede naar aanleiding van het onderzoeksrapport van Berenschot is opgepakt. De door de RIBW Alliantie beschreven ervaringen zullen zich dan niet meer mogen voordoen.

Kamerstuk, 18 januari 2010

Brief aan de Kamer: Zwartboek ‘stop verwarring door inning van de eigen bijdragen’Kamerstuk | 18 januari 2010 |  pdf, 1 pag., 18 kBDZ-CB-U-2974964

Bron: VWS

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen