Yvonne van Gennip ondergaat 6.000ste gezondheidstest

Array

Yvonne van Gennip onderging de 6.000ste gezondheidstest in de Vitality Campus van Zilveren Kruis en Unilever in Vancouver. Met een zeer bevredigend resultaat. Bloeddruk, BMI, vetpercentage, hartslag en hartleeftijd zijn onderdeel van de gezondheidstesten die Zilveren Kruis Achmea en Unilever in de Vitality Campus aanbieden aan bezoekers van het Holland Heineken House in Vancouver.

Op de campus krijgen mensen inzicht in hun persoonlijke algemene conditie en vitaliteit. Naast de gezondheidstesten zijn er snowboardsimulatoren waarmee balans en coördinatie kunnen worden getest en een schaats- en een bobsleesimulator waarmee techniek en spierkracht kan worden gemeten. Met een deskundig en persoonlijk advies is de Vitality Campus de coach naar een vitaler leven. Inmiddels hebben 6.000 mensen een gezondheidstest gedaan. Een aantal kan met het advies via kleine veranderingen in hun leven structureel de vitaliteit verbeteren. Voor Yvonne van Gennip is dat niet echt nodig. De resultaten van haar gezondheidstesten zijn erg goed. Haar hartleeftijd is zelfs acht jaar jonger dan ze in werkelijkheid is.

Bezoekers kunnen zowel in Vancouver als op www.vitalitycampus.nl hun persoonlijke uitkomsten vergelijken met die van bekende topsporters

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen