Hidha’s gezocht

0
289

Het Huisartsen Zorgcentrum Leeuwarden (HZL) zoekt vanwege toegenomen activiteiten en het vertrek van een van de huisartsen, met enige spoed,  een of meer sprankelende en ondernemende Hidha’s. De praktijk kenmerkt zich als uitgesproken innovatief, laagdrempelig en gericht op veranderingen en het bieden van aanvullende zorg. We leveren reguliere dagzorg, een avondspreekuur, huisartsenzorg in de gevangenis en bij de thuis en daklozen van het leger des Heils.
De praktijk is geheel geautomatiseerd en biedt ook digitale zorg zoals webcam-spreekuur, e-mailconsult, reizigeradvisering, inzage in eigen dossier, online inschrijving behoort tot het standaardpakket. Zie ook www.hzcl.nl.
De komende tijd zal gewerkt worden aan vormen van samenwerking en aanvullende zorg zoals mondhygieniste, medische cosmetiek, ziekenhuis verplaatste zorg ed. om uiteindelijk tot een Anderhalvelijn Zorgcentrum te komen.

Vanaf mei 2010 gaan we starten met een Campus Gezondheidsdienst op het terrein van een Hogeschool, en erg aantrekkelijk nieuw plan.

In het HZL werken 4 HIDHA’s, 2 POH-ers, 2 Verpleegkundig Specialisten (Nurse Practitioner) 1 Physician Assistant , 7 doktersassistentes, 1 SPV-er. voor de zorg van 7500 patienten.

De salariering is volgens de CAO HIDHA. Gezien de urgentie is een hoger salaris bespreekbaar.

Wil je je ontplooien? Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met:

Maarten Goedhart, praktijkhouder HZL
goedhart@hzcl.nl
06-53290144

Vorig artikelDokter is ziek
Volgend artikelKlink onderzoekt meldpunt gehandicaptenzorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.