Onduidelijkheid over CV psychologe en gezinstherapeut

Informatie is gedateerd en verwijderd

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Onduidelijkheid over CV psychologe en gezinstherapeut"

  1. Redactie Medicalfacts/Janine Budding

    Mellony van Hemert, nummer negen op de lijst van de PVV, heeft zich teruggetrokken als kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Het zou om medische redenen zijn, maar een twijfelachtig boek van haar hand lijkt de echte oorzaak. ‘Mijn Familie: wat geheim moest blijven over de zaak Nulde’ heet het boek.

Comments are closed.

Recente artikelen