Benoemingen Raad van Bestuur Stichting Philadelphia Zorg

Array

De heren Vennemann en Neeleman zijn officieel door de Raad van Toezicht benoemd als leden van Raad van Bestuur van Philadelphia. Dit hebben de voorzitter van de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht van Philadelphia bekend gemaakt. Voor de portefeuille Zorg en Kwaliteit is de heer drs. L.P.J.M. Vennemann MBA benoemd. De heer Vennemann is sinds 1 januari 2009 als algemeen directeur a.i. werkzaam bij Philadelphia. In de afgelopen periode hebben hij en de organisatie al uitgebreid kennis met elkaar kunnen maken.

Daarvoor heeft de heer Vennemann in diverse andere bestuurlijke functies veel ervaring opgedaan in de zorgsector, waaronder specifiek in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voor de portefeuille Financien en ICT is de heer ing. L. Neeleman benoemd. De heer Neeleman is momenteel als zelfstandig consultant werkzaam. Daarvoor was hij lid Raad van Bestuur van het Universitair Medisch Centrum St Radboud. In deze functie en vorige functies was hij verantwoordelijk voor financiele en ICT zaken. Op dit vlak kan hij dan ook bogen op ruime ervaring en kennis.

De voorzitter van de Raad van Bestuur, Greet Prins, en de Raad van Toezicht van Philadelphia geven aan dat het nu complete bestuursteam (samen met de regiodirecteuren) vol vertrouwen blijft werken aan de toekomst van Philadelphia, waarbij goede zorg wordt geleverd binnen de juiste financiele kaders.

Philadelphia biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Philadelphia gaat uit van de mogelijkheden van iedere individuele client als het gaat om zorg, wonen, werken, leren, dagbesteding en welzijn. Dit doen wij voor ongeveer 8000 clienten, in veertien regio’s met 800 locaties.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen