Apotheken Zorggroep Almere sluiten zich aan bij Kring-apotheekformule

Array

Vandaag hebben de apotheken van Zorggroep Almere de franchiseovereenkomst met Kring-apotheek BV ondertekend. In totaal sluiten 21 apotheken zich aan bij het collectief van 330 Kring-apotheken.
“Onze apotheken staan voor kwaliteit en klantgerichtheid,” zegt Garmt Boonstra, manager Farmacie van Zorggroep Almere. “In de Kring-apotheek formule vinden wij deze kwaliteiten terug. Door aan te sluiten bij het collectief van Kring-apotheek versterken wij onze onderhandelingspositie richting andere partijen. Tegelijkertijd blijven wij een zelfstandige apotheekorganisatie binnen Zorggroep Almere”.

“Kring-apotheken zijn net als de apotheken van Zorggroep Almere klantvriendelijke apotheken waar zorgconsumenten graag komen voor advies en informatie over hun geneesmiddelen en waar je merkt dat de zorg, de service en de informatie van hoge kwaliteit zijn”, aldus Gertjan Hooijman, directeur Kring-apotheek. “Wij verwelkomen de apotheken van Zorggroep Almere dan ook van harte in onze formule. Kring-apothekers werken samen op het gebied van farmaceutische zorg, kwaliteit, communicatie, inkoop en bedrijfsvoering. Met de aansluiting van  de apotheken van Zorggroep Almere bouwen wij onze spilfunctie in de gezondheidszorg verder uit.”

De Kring-apotheekformule is een krachtig collectief van 330 apotheken die samen bouwen aan een vooruitstrevend klant- en zorggericht apotheekconcept. Alliance Healthcare en Verenigde Kring-apothekers Nederland (VKAN) zijn de aandeelhouders van Kring-apotheek BV.
De klanten van de 21 apotheken van Zorggroep Almere merken geen verandering in locatie, want de apotheken blijven gevestigd in de gezondheidscentra.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen