Nieuwbouw Maasziekenhuis: open huis op 5 juni

Array

Het nieuwe Maasziekenhuis Pantein en bouwer BAM houden binnenkort ‘open huis’. Dat gebeurt op de ‘Dag van de Bouw’, zaterdag 5 juni. Er zijn dan verschillende gezellige activiteiten in het gebouw en op het terrein.Aan de hand van een routebeschrijving kunnen bezoekers hun weg vinden in de nieuwbouw. Medewerkers van het ziekenhuis zijn op de verschillende afdelingen present om tekst en uitleg te geven. Er zijn fotoborden en een presentatie van de architect. Kinderen kunnen plezier beleven met een speelkussen, een mini-graver en een kindercursus metselen. En wie eens een brandweerauto of ambulance van binnen wil zien, is ook van harte welkom.

Uit de steigers
De bouw van het nieuwe ziekenhuis aan de afslag Boxmeer van snelweg A-77 verloopt geheel volgens planning en binnen de begroting. Momenteel wordt hard gewerkt aan het interieur. De oplevering is gepland op 17 december 2010. Daarna zijn nog enkele maanden nodig voor de inrichting.

Parkeren
Begin mei wordt de bouwvergunning verwacht voor de parkeergarage en voor het kantoorgebouw bij het nieuwe ziekenhuis. Het streven is om ook deze voorzieningen in het voorjaar van 2011 in gebruik te kunnen nemen. Er komen voldoende parkeerplaatsen om het aanbod te kunnen opvangen. De parkeertarieven zijn nog niet bekend; ze zullen vergelijkbaar zijn met die van omliggende ziekenhuizen.

Bron: Maasziekenhuis


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen