LEO Pharma introduceert Gouden Leeuw Dermatologieprijs

0
305

LEO Pharma introduceert dit jaar een nieuwe prijs voor de dermatoloog, dermatoloog in opleiding of onderzoeker. De Gouden Leeuw Dermatologieprijs is bedoeld voor degene die de dermatologische zorg voor patienten in Nederland in het afgelopen jaar heeft verbeterd middels een innovatief project,onderzoek of een buitengewone inzet. Nomineren kan voor eind september 2010 via de website www.dermatologieprijs.nl . De uitreiking vindt plaats tijdens het jaarlijkse LEO Pharma symposium, dat in november 2010 gehouden wordt in Hotel Karel V te Utrecht.

De Gouden Leeuw Dermatologieprijs is de opvolger van de LEO Dermatology Award die vanaf 1994 door de NVDV en LEO Pharma is uitgereikt. Jaarlijks bepaalt een deskundige, onafhankelijke jury de winnaar. LEO Pharma stelt een trofee en een bedrag van € 5.000 ter beschikking om innovatie en verbetering van dermatologische zorg voor patienten te stimuleren.

“Innovaties beginnen vaak op de werkplek, via onderzoek in het lab. Of, er worden ergens in het land uitzonderlijk goede resultaten geboekt in de dermatologische praktijk. Dat zijn voorbeelden die de zorg voor patienten ten goede brengen. Juist die initiatieven of projecten willen we graag nationaal onder de aandacht brengen, belonen en delen met anderen”, aldus dr. T. Nijsten, dermatoloog in het Erasmus ziekenhuis te Rotterdam, en jurylid van de Gouden Leeuw Dermatologieprijs.

Via www.dermatologieprijs.nl kan men snel en eenvoudig nominaties inzenden met een korte motivatie. De inzendingen worden zorgvuldig door een onafhankelijke jury beoordeeld. Tijdens het LEO Pharma symposium krijgt de winnaar ook de gelegenheid om zijn inzending toe te lichten en met anderen te delen.
Meer informatie is te vinden op de website www.dermatologieprijs.nl of bij LEO Pharma, mevr. Nathalie Nederveen, Tel: 076 – 548 27 27.

Vorig artikelMaasstad Ziekenhuis sluit uniek contract met Siemens
Volgend artikelHandboek online hulpverlening
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.