Oogziekenhuis Zonnestraal opent vestiging in Emmen

Array

Optimale oogzorg nu ook in Emmen
Op 25 mei aanstaande opent oogziekenhuis Zonnestraal een nieuwe vestiging in Emmen. Tijdens inloopspreekuren op 26, 27 en 28 mei kunnen mensen informatie over oogaandoeningen en -behandelingen inwinnen en de kliniek bekijken.
Wethouder Thalens zal op 17 juni om 16.00 uur de officiele opening verrichten aan het pand aan de Julianastraat 1.

Onder leiding van oogspecialist en Emmenaar Harry ter Wee zal in Emmen de klant centraal staan. “We werken met de nieuwste diagnose- en behandelingstechnieken. Hierdoor is de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Werken met hoogwaardige apparatuur en bijvoorbeeld het elektronisch patientendossier maakt dat de zorg bovenal efficient is en de patient niet vaker dan nodig langs hoeft te komen. Hierdoor kunnen wij optimale zorg bieden zonder dat daar lange wachttijden tegenover staan.”
Sinds de oprichting in 2004 heeft oogziekenhuis Zonnestraal bewezen dat er grote vraag is naar kwaliteit van zorg en korte wachttijden. In de inmiddels zeven klinieken in Nederland kunnen patienten snel terecht voor behandelingen op het gebied van staar, hoge oogdruk, ouderdomsslijtage en netvliesafwijkingen bij suikerziekte. Maar ook voor hoogspecialistische behandelingen op het gebied van kinderoogheelkunde en vitreoretinale chirurgie zijn patienten bij het oogziekenhuis aan het goede adres. Verwijzing gaat via de huisarts of de opticien.
Oogziekenhuis Zonnestraal heeft een nauw samenwerkingsverband met het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam, is ISO-gecertificeerd en beschikt over het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland)-keurmerk. Oogziekenhuis Zonnestraal biedt verzekerde zorg en heeft contracten met alle verzekeraars. Daarnaast worden ook niet-verzekerde behandelingen aangeboden zoals speciale lensimplantaties en ooglidcorrecties.
Officiele opening: 17 juni om 16.00 uur door wethouder Thalens
Adres: Julianastraat 1 te Emmen

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen