Onderzoeker gezocht die SEH-gegevens verzamelt

Array

Op korte termijn zoekt de Stichting Consument en Veiligheid een onderzoeker die de rol van projectleider en coördinator gegevensverzameling op zich neemt. Registraties en dataverzamelingen met ongevalsgegevens vormen een belangrijke pijler voor de preventie van ongevalsletsel. In het Letsel Informatie Systeem (LIS) worden bijvoorbeeld slachtoffers geregistreerd die zich op een Spoedeisende Hulpafdeling van een selectie van ziekenhuizen in Nederland hebben gemeld.

Tot de werkzaamheden hoort, naast de projectleiding van projecten over deze registraties en dataverzamelingen, de coördinatie van het cluster van projecten op gebied van gegevensverzameling. Kijk voor meer informatie over de genoemde stichting op www.veiligheid.nl.  Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Marco Brugmans, Programmamanager Letselinformatie (telefoon 020-5114539) of bij Jimke Roos of Hannet Wolff, Personeel en Organisatie (tel. 020-5114 517, [email protected]).

Sollicitaties vóór 15 juni 2010  via e-mail of post t.a.v. de afdeling Personeel en Organisatie, Rijswijkstraat 2, 1059 GK in Amsterdam.
Guus Schrijvers

Noot redactie
Guus Schrijvers is Hoogleraar Public health in het bijzonder Structuur en functioneren van de
Gezondheidszorg
Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde
Universitair Medisch Centrum Utrecht
email:  [email protected]

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen