23 september 2010: Landelijke Studiedag ‘Gezondheid 2.0’

Array

Het Leids Congres Bureau organiseert op 23 september 2010 in samenwerking met Nictiz een landelijke studiedag over gezondheid 2.0. Gezondheid 2.0 stelt de patient centraal door hem in de gelegenheid te stellen te participeren in de gezondheidszorg met behulp van internettechnologie. Maar hoe geeft u uw patienten die mogelijkheid? Wat levert het u als zorgaanbieder op? Hoe start u een succesvol project en hoe houdt u de vaart erin? Wie zijn uw samenwerkingspartners? En welke financieringsstromen kunt u aanspreken?

Tijdens deze studiedag met goede voorbeeldprojecten voor starters en gevorderden krijgt u antwoord op deze en andere vragen. U hoort alles over de gezondheidszorg van de toekomst. Gezondheid 2.0 is ten slotte een niet te stuiten ontwikkeling waarvan zowel u als de patient profiteert.

Het belooft een interactieve dag te worden met leerzame workshops, discussie en rondetafelgesprekken.

Doelgroep
Beleidsmedewerkers, managers en professionals in de cure en care sector, zorgverzekeraars, patienten- en clientenorganisaties, hoofden en medewerkers van de afdeling automatisering, adviseurs en projectmanagers zorginnovatie.

Datum & locatie
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 september 2010 in Regardz Planetarium in Amsterdam Zuid-Oost.

Kosten
De kosten voor het bijwonen van de studiedag bedragen € 355,- p.p. (excl. BTW). Indien gelijktijdig een collega wordt aangemeld, krijgt deze, en elke volgende, persoon een korting van € 50,- op de inschrijfkosten.

Accreditatie
Er is accreditatie aangevraagd voor medisch specialisten. Het Leids Congres Bureau is geaccrediteerd door de accreditatiecommissie van het kwaliteitsregister V & V.

Programma
In het bijgevoegde PDF bestand treft u het programma aan.

Recente artikelen