Niet langer wachten op behandeling in Nederlands ziekenhuis

Array

Niet langer wachten tot u in Nederland aan de beurt bent? Op zoek naar een topspecialist die makkelijk en snel toegankelijk is? Vanaf 20 juni 2010 helpt de nieuwe portal www.Zoekduitseziekenhuizen.nl u gratis op weg. Bovendien beantwoordt de site alvast de meest gestelde vragen over zorg in het buitenland.

Wist u dat bijna 70 % van de Nederlanders aangeeft bereid te zijn om voor goede ziekenhuiszorg best de grens over te willen? En dat afreizen naar het buitenland voor snelle en vaak ook nog goedkopere zorg in heel veel westerse landen heel gewoon is? Maar niet voor de meeste Nederlanders! Waarom? Omdat Nederlanders niet veel weten over buitenlandse ziekenhuizen. Want waar moet je dan naar toe? En hoe werkt dat? Verstaan ze wel Nederlands? Betaalt mijn zorgverzekeraar wel? Op zoekduitseziekenhuizen.nl vindt u niet alleen antwoord op uw vragen, maar ook meteen een Duits ziekenhuis dat past bij uw wensen.

Waarom naar een Duits ziekenhuis?
Bijvoorbeeld omdat de wachttijden in de Nederlandse ziekenhuizen soms behoorlijk oplopen. Bovendien kan elke Nederlander zelf kiezen bij welke arts of in welk ziekenhuis hij of zij behandeld wil worden. Dus is er niemand meer automatisch aangewezen op het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Maar wat dan? Als je je verdiept in de mogelijkheden, is Duitsland een prima optie. Goede kwaliteit, uitgebreide keuze, korte wachtlijsten en dichterbij dan je denkt. Omdat dit ook voor Belgische ziekenhuizen geldt, zal op korte termijn de site www.zoekbelgischeziekenhuizen.nl volgen.

Marieke Timmer

Marieke Timmer kan voor een serieus gezondheidsprobleem niet zonder de hulp van een echte zorgprofessional. Net zo goed als u voor het uitwerken van een communicatieplan, het ontwerpen van een logo, het bouwen van een website of het schrijven van een nieuwsbrief of folder op patienthoogte eigenlijk niet zonder de kwaliteiten van een communicatieprofessional kunt. Maar dan natuurlijk wel een met kennis van de zorgsector!

Recente artikelen