Petitie: Stop de voorstellen van demissionair Minister Klink!

Array

Aan de voorzitter en de leden van de Vaste Kamer Commissie VWS van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

Wij, Nederlandse medisch specialisten vrij beroepsbeoefenaren, zijn er ziek van!

Door de plannen van demissionair Minister Klink:

1. Wordt de beste patientenzorg van Europa in gevaar gebracht.
2. Wordt het vrij beroep van medisch specialist om zeep geholpen wat mede resulteert in een toename van wachtlijsten en kosten.
3. Wordt de uitstekende kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg — waar wij ons al jaren voor inzetten — teniet gedaan.

verder:
Zijn wij er klaar mee te worden afgeschilderd als graaiers en zakkenvullers. Wij zijn hardwerkende professionals die het beste willen voor onze patienten en de bijbehorende maatschappelijke verantwoordelijkheid willen blijven dragen.

dus:

Stop de voorstellen van demissionair Minister Klink! En:

1. Bied ons de mogelijkheid om ons vak als vrij beroepsbeoefenaar in dit land te blijven vervullen.
2. Laat ons onze wettelijke verantwoordelijkheid voor het medische proces behouden.
3. Koester onze betrokkenheid en invloed op het (kwaliteits-)beleid van de ziekenhuisorganisatie.

TEKEN HIER DE PETITIE

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen