Gratis NHG nascholing (webcast) over hartfalen

Een web-tv-uitzending is speciaal ontwikkeld voor huisartsen in het kader van het uitkomen van de herziene NHG-Standaard Hartfalen. Hartfalen komt in vergrijzend Nederland steeds meer voor. In deze webcast worden de laatste inzichten op gebied van diagnostiek, behandeling en begeleiding van patienten met hartfalen besproken. Verschillende disciplines geven hun visie op het organiseren van een ‘hartfalenspreekuur’ in de huisartsenpraktijk.

Bent u geïnteresseerd?
Als huisarts heeft u vanaf 8 juli gratis toegang tot deze webcast. U kunt direct inloggen via www.nhg.org. Klik vervolgens in de grijze bovenbalk op de link ‘mijn applicaties’. Hierna kunt u via de link ‘leer- en werkomgeving’ in uw persoonlijke cursusoverzicht komen, waar de gratis webcast voor u klaar staat.  Voor niet-leden wordt € 20,- in rekening gebracht. NHG via telefoon 030 – 282 35 00 of stuur een e-mail naar [email protected].

Accreditatie
Dit programma is tot 1 juli 2011 voor 1 uur geaccrediteerd . U heeft alleen recht op accreditatie, als u het gehele programma heeft doorgenomen.

Bron: NHG

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen