De naam Organon prijkte weer even op “de blauwe muur” in Oss

0
302

Oude tijden herleven: Er stond vandaag  ineens weer Organon op de blauwe muur in Oss. Het betrof een ludieke Stunt van de SP. Zij projecteerden het logo van Organon op  “de blauwe muur” in Oss.  Net op het moment dat de avondploeg weer huiswaarts keerder. De actie kon rekenen op enthousiaste reacties van de medewerkers van MSD in Oss. Drie meiden fietsten naar huis en riepen opgetogen: “Kei vet, Organon is terug”

De actie is een onderdeel van de protesten tegen het massaontslag bij kerngezond MSD in Oss. Het Amerikaanse moederbedrijf van het in Oss gevestigde farmaciebedrijf MSD (het voormalige Organon) wil de afdeling Research en Development naar Amerika verplaatsen om kosten te besparen. In ons land zouden daardoor ruim 2100 van de 4500 banen verdwijnen.
Als MSD/ORGANON ons ‘iets’ leert, is het dat het dringend tijd is voor Beleid voor de kenniseconomie, niet voor ‘pappen & nathouden’

Ludieke acte bij Organon / MSD vanwege massaontslag, Medicalfacts (c) Jan de Leeuw

Vorig artikelNefarma: ‘Nu tonen dat het menens is’
Volgend artikelFotoshoot Pink Ribbon award zondag 25 juli Loenen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.