Meldcode kindermishandeling staat ter discussie op 24 september

Array

Het plenaire debat op het congres over Centra voor Jeugd en Gezin (CJG) op 24 september in Putten gaat over de nieuwe wetgeving voor de meldcode kindermishandeling. Een VWS-vertegenwoordiger legt de nieuwe regeling uit.

Vertegenwoordigers van de KNMG, het Nederlands Jeugd Instituut en andere koepelinstanties gaan daarna met elkaar en met de congresdeelnemers in discussie rond vragen zoals: Begrijpen we de nieuwe regeling? Is deze een verbetering? Worden in de toekomst minder kinderen mishandeld dankzij de meldcode?

Wilt u deelnemen aan dit debat dat prof.dr. Guus Schrijvers? Wilt u tijdens het congres ook op de hoogte raken van andere lokale, nationale en internationale, professionele ontwikkelingen in de jeugd(gezondheids)zorg? Klik dan hier, lees de brochure, meld u aan, fris uw kennis op en deel uw ervaringen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen