Dank je wel voor de nieuwe website

Dank je wel voor de nieuwe website www.unitzorginnovatie.nl
Soms krijg ik complimenten voor de Nieuwsbrief en de websites erachter  van het Julius Centrum. Natuurlijk ben ik blij met een schouderklopje. Maar ik ben niet de  enige die bezig is met deze Nieuwsbrief en website. Velen op het Julius Centrum zijn bijvoorbeeld druk in de weer geweest om vanaf  3 oktober de nieuwe website www.unitzorginnovatie.nl in de lucht te krijgen. Dat gebeurt na een grondige vernieuwing van de lay out en verzending van de Nieuwsbrief die ook een nieuwe naam heeft gekregen: Nieuwsbrief Zorg Innovatie in plaats van PH.Nieuwsbrief. De website www.unitzorginnovatie.nl komt in de plaats van www.integratedcare.nl Die blijft nog wel enkele maanden in de lucht. Die verdwijnt over een tijdje als alle lezers gewend zijn aan www.unitzorginnovatie.nl

Graag bedank ik hier in het openbaar alle collega’s en ZZP’ers die met hart en ziel aan de oude en nieuwe website en aan de nieuwsbrief hebben gewerkt. Dank je wel Mirjam, Inge, Merel, Dick, Rob, Floor, Clarine, Joost, Maurice en Yolanda. Lezer: als u suggesties heeft voor verbetering van de website of Nieuwsbrief en ook als u klachten heeft,  stuurt u dan een mailtje naar ZINieuwsbrief@umcutrecht.nl ?

Guus Schrijvers