Dank je wel voor de nieuwe website

Array

Dank je wel voor de nieuwe website www.unitzorginnovatie.nl
Soms krijg ik complimenten voor de Nieuwsbrief en de websites erachter  van het Julius Centrum. Natuurlijk ben ik blij met een schouderklopje. Maar ik ben niet de  enige die bezig is met deze Nieuwsbrief en website. Velen op het Julius Centrum zijn bijvoorbeeld druk in de weer geweest om vanaf  3 oktober de nieuwe website www.unitzorginnovatie.nl in de lucht te krijgen. Dat gebeurt na een grondige vernieuwing van de lay out en verzending van de Nieuwsbrief die ook een nieuwe naam heeft gekregen: Nieuwsbrief Zorg Innovatie in plaats van PH.Nieuwsbrief. De website www.unitzorginnovatie.nl komt in de plaats van www.integratedcare.nl Die blijft nog wel enkele maanden in de lucht. Die verdwijnt over een tijdje als alle lezers gewend zijn aan www.unitzorginnovatie.nl

Graag bedank ik hier in het openbaar alle collega’s en ZZP’ers die met hart en ziel aan de oude en nieuwe website en aan de nieuwsbrief hebben gewerkt. Dank je wel Mirjam, Inge, Merel, Dick, Rob, Floor, Clarine, Joost, Maurice en Yolanda. Lezer: als u suggesties heeft voor verbetering van de website of Nieuwsbrief en ook als u klachten heeft,  stuurt u dan een mailtje naar [email protected] ?

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen