‘Belangrijke factoren in de behandeling van eetstoornissen’

Array

Vraag om deel te nemen aan een enquête bij (ex-)patienten over
Hoewel elke behandeling individueel aangepast moet worden, kunnen bepaalde factoren voor de meeste patienten met een eetstoornis een belangrijke rol spelen. Een beter zicht hierop kan leiden tot betere behandeling en kan nuttig zijn voor de opleiding van hulpverleners. Daarom is de mening van (ex-)patienten zeer belangrijk. Een soortgelijke enquête wordt afgenomen bij hulpverleners. Alle antwoorden worden anoniem en groepsgewijze geanalyseerd.

De enquete vind je op website https://websurvey.kuleuven.be/index.php?sid=84926&lang=nl

(als deze link niet direct werkt, knip uit en plak in je browser)

Stuur deze oproep door naar mensen die mogelijk willen meewerken aan deze enquête.

Dank voor je medewerking

Prof. Dr. W. Vandereycken (K.U. Leuven)

[email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen