Chirurg traint huisartsen

Array

Foto:  Ziekenhuis Gelderse Vallei

Tijdens de jaarlijkse bijscholingsdag in Ziekenhuis Gelderse Vallei trainde chirurg Annemarie van den Bosch een groep huisartsen. ‘Hechten en naden’ was het onderwerp van de training. De chirurg liet de nieuwste hechtmethoden zien en groepjes huisartsen konden oefenen op een stuk varkensdarm. Een precisiewerkje!

De bijscholingsdag werd op 17 november voor de zevende keer in Ziekenhuis Gelderse Vallei georganiseerd onder de titel ‘Clinic 2010’. De huisartsen konden zelf de workshops van hun voorkeur kiezen uit een scala aan onderwerpen. Medisch specialisten van het ziekenhuis gaven de trainingen voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde over o.a. benauwdheid en zuurstof (longarts), jeuk en huidpasta (dermatoloog), pijnbestrijding (anesthesioloog) en thuisbeademing   (intensivist).

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen