(Tw)eet jezelf slank start op 1 januari

De website www.puurgezond.nu start vanaf 1 januari met de twittercursus `(tw)eet jezelf slank’. In deze cursus krijgen de twittervolgers van @PuurGezond elke dag een korte tip of advies. Wie de tips opvolgt, ziet zijn eet- en leefpatroon in de maand januari fors verbeteren. Ideaal voor iedereen met goede voornemens!

De twittercursus is gebaseerd op de adviezen uit het boek `Puur Gezond! Slank in 8 stappen’ van Karine Hoenderdos. Zij is een van de initiatiefnemers van de website www.puurgezond.nu. Alle tweets zijn gemakkelijk te volgen via de hashtag #SLPG.
Puur Gezond is een website die `echt’ eten promoot. Geen pakjes en zakjes, maar gezonde en eerlijke producten en recepten. Waarbij een ding voorop staat: lekker eten. Want als gezond eten niet lekker is, houdt niemand het vol!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen