Zorgpadencongres met stemkastjes op 28 januari 2011

Array

Zorgpaden invoeren mag pas als  de effecten ervan wetenschappelijk zijn bewezen, dit is een van de stellingen waarover deelnemers aan het zorgpadencongres op 28 januari gaan stemmen. Dat kan dankzij stemkastjes (een soort mobieltjes, één per deelnemer) en een geavanceerd webbased software programma. Ze komen aan de orde tijdens het beleidsdebat om 14 uur. Eerst wordt er gestemd. Daarna krijgen enkele voor- en tegenstanders het woord. Daarna geven experts in een forum hun mening. Tenslotte wordt er weer gestemd.

De experts zijn Bas Geerdes (VUmc, RVB-lid), Marjolein de Booijs (hoofd kwaliteit NPCF, die het zorgpadenboek in ontvangst neemt), Matthijs van Hall (patient en medewerker VWS), Janneke Schermers (voormalig inspecteur gezondheidszorg en voormalig Lid Tweede Kamer en Stefan van der Vusse ( voorheen directeur Crediet- en Effectenbank en thans initiatiefnemer Healthcare Finance). De afgelopen week ontving het Julius Centrum tien aanmeldingen per dag voor dit congres. Ze zitten nu op een aantal van 120 betalen deelnemers en vijftig inleiders, voorzitters, congres-organisatoren en forum deelnemers. Deelnemers komen uit bijna alle Nederlandse ziekenhuizen. Het wordt een feestelijk festijn onder het motto van het nuttige en het aangename verenigen.

Wilt u  er ook bij zijn? Ook als u  werkt als organisatie-adviseur, software-experts, HBO-docent, account manager bij een zorgverzekeraar of beleidsmedewerker bij een nationale instantie bent u van harte welkom. Surf naar www.unitzorginnovatie.nl klik door op ‘Aankomende congressen’, lees de uitvoerige brochure over de vele plenaire inleidingen, het zorgpadenboek en de twintig workshops en meld u  aan.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen