Werk- & beursbezoek American Telemedicine Association 30 april – 4 mei 2011

Array

In vervolg op de succesvolle nationale congressen organiseert de NVEH een studiereis van 30 april – 4 mei 2011 naar het jaarcongres van de ATA in Tampa, Florida.

De American Telemedicine Association is hét Amerikaanse telemedicine platform wat zich kenmerkt door zijn pragmatische, ready-to-use oplossingen en laat daarmee haalbare visies zien. De ATA telt 300 stands en is de grootste telemedicine beurs van de wereld. De organisatie verwacht zo’n 4.250 deelnemers en zijn er ongeveer 260 workshops. De opening wordt verzorgd door Dr. Martin Cooper, uitvinder van de hedendaagse mobiele telefoon.

De NVEH zal aansluitend op het congresprogramma een bezoek aan een zorginstelling verzorgen. Naast het ontbijt zal er in het hotel een dagafsluitende borrel georganiseerd worden om na te kunnen praten met uw (Nederlandse) collega’s. We verblijven in het Hyatt hotel dat op loopafstand ligt van het congres.

Arrangement

Het arrangement bestaat uit:

-Hotel overnachtingen in Hyatt Regency Tampa inclusief ontbijt
-Vliegticket met de KLM/Delta heen op zaterdag 30 april en retour naar Amsterdam op
woensdag 4 mei  (aankomst op donderdag 5 mei ?s ochtends)
-Dagafsluitende borrel op bovengenoemde data
-Registratie voor het congres (full admittance)
-Transfers van luchthaven naar hotel en retour

De prijs voor het arrangement bedraagt € 2.695,-. wanneer u zich vóór 1 april 2011 heeft aangemeld. Na 1 april bedraagt de reissom € 3.195,-.

Voor aanmelding en meer informatie kunt u naar de website www.conventioncompany.org gaan. Het definitieve programma, tickets en de deelnemerslijst ontvangt u enige weken voor de aanvang van de reis.

Wij kijken uit naar een leerzame en aangename studiereis!

Recente artikelen