Susan Smit schrijft tandenpoetsverhalen

Array

Tandpastamerk Parodontax helpt Nederland wennen aan bijzondere smaak
Vanaf vandaag ligt een nieuw verhaal van schrijfster Susan Smit in supermarkt en drogisterij. Speciaal voor Parodontax schreef zij een meeslepend ‘poetsverhaal’ om Nederland twee weken te laten wennen aan de bijzondere smaak van de tandpasta. De 28 spannende hoofdstukken bieden poetsers, gedurende 14 dagen, een aangename afleiding. Om het poetsen extra aangenaam te maken leest Susan Smit het verhaal zelf voor, gratis te beluisteren door te bellen met het nummer 0800-2828141.

Poetsverhalen van Susan Smit
“Ik heb mijn best gedaan om het verhaal spannend te maken. De 28 hoofdstukken moeten zo veel nieuwsgierigheid oproepen dat je na iedere poetsbeurt weer verder wil, met het verhaal en dus ook met poetsen”, aldus Susan Smit. Poetsverhalen is een verhaal over Febe, een Nederlandse juriste die werkzaam is in de juridische wereld in New York. Ze wordt door advocatenbureaus ingehuurd om getuigen en verdachten voor te bereiden op een geloofwaardig optreden in de rechtbank.
Het eerste hoofdstuk is, vanaf 15 maart tot en met eind mei, gratis verkrijgbaar bij een 45 ml probeertube Parodontax (consumentenadviesprijs 1,99 euro bij Kruidvat, Etos, C1000 en Albert Heijn). Om het poetsen extra aangenaam te maken, leest Susan Smit de overige 27 hoofdstukken persoonlijk voor, gratis te beluisteren door te bellen met het nummer 0800-2828141. Wie in zijn eigen badkamer voorgelezen wil worden door Susan Smit gaat naar www.parodontax.nl.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen