Topatleet Koers verzorgt hersteltraining deelnemers Rotterdam marathon

Array

De Nederlandse recordhouder op de 1.000 meter, topatleet Marko Koers, gaat de deelnemers van de Rotterdam marathon op de Sport Expo in de ‘Samen Fitter’-stand van Zilveren Kruis Achmea van 8 tot 10 april hardloopadvies geven. Iedereen kan zich ook aanmelden voor de hersteltrainingen van Marko Koers in Rotterdam.

Koers zal op de Sport Expo met de deelnemers het parcours doornemen, advies geven over hoe ze tijdens de loop hun vochtbalans op orde kunnen houden en hoe ze goed voorbereid aan de start kunnen verschijnen.

Hersteltrainingen
Na zo’n topprestatie als een marathon of een andere afstand is het belangrijk om ook goed af te trainen, vindt Zilveren Kruis. Alle deelnemers kunnen zich daarom in de stand gratis aanmelden voor de hersteltrainingen-clinics van Marko Koers in april en mei.
Ook is er veel aandacht voor de hardloopcommunity ‘www.fitter.nl’ van Zilveren Kruis. Op dit online platform wisselen de leden onder andere hardlooproutes uit, delen ze tips en trainingsschema’s, houden ze elkaars doelstellingen en resultaten bij en kunnen ze
hardloopmaatjes vinden.

Gratis polsbandjes
Maar er is meer te doen. In de ‘Samen Fitter’ stand kunnen bezoekers hun BMI, bloeddruk, hartslag en longcapaciteit laten meten en is het mogelijk hordelopen op de Kinect te spelen. Daarnaast kunnen de deelnemers (volwassenen en kinderen) er een gratis polsbandje met tussentijden laten maken op basis van hun streeftijd. Zo kunnen ze tijdens de loop bijhouden of ze op schema zijn.

Rotterdam marathon
Zondag 10 april vindt de Rotterdam marathon plaats. De Marathon Sport Expo, georganiseerd van 8 tot 10 april in Beurs WTC, is het trefpunt voor alle hardlopers. Deelnemers van de marathon kunnen er hun startbewijzen ophalen. Daarnaast biedt de beurs hardlopers (jong en oud, professioneel en recreatief) veel informatie over de laatste trends en ontwikkelingen. Van de nieuwste kledinglijn, schoenen en gadgets tot de beste voeding, de laatste gezondheidstips en het nieuwste entertainment.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen