Schindler sponsor van het NVTG congres

Array

Schindler Liften B.V. neemt op 14 en 15 april deel aan het NVTG Congres, het congres van de Nederlandse Vereniging voor Technisch facilitair management in de Gezondheidszorg. Schindler is op het congres aanwezig met een stand en sponsort tevens een deel van het congres. Het congres heeft dit jaar het thema “iedere omwenteling geeft (ont)spanning” meegekregen. Dit thema sluit aan bij de ambitie van Schindler om, naast voordurend te ontwikkelen op technologisch gebied, het belang en comfort van de gebruiker voorop te laten staan. Door het sponsoren van het NVTG congres toont Schindler haar betrokkenheid bij de totstandkoming van vernieuwende zorg- en wooncomplexen.

Schindler heeft ruim 130 jaar ervaring binnen een branche waar nieuwe technologieen, modernisering en verandering aan de orde van de dag zijn. Ze weet als geen ander dat al deze veranderingen van iedereen aanpassingsvermogen vragen en dat het belangrijk is om hier als leverancier rekening mee te houden. Daarnaast kent ze de gebruikers van haar product goed. Schindler heeft dan ook zelf een hoog aanpassingsvermogen ontwikkeld wat haar in staat stelt om altijd met een passende en toegankelijke oplossing te komen. Het thema van het NVTG congres “iedere omwenteling geeft (ont)spanning” gaat uit van diezelfde gedachte.

Marco van der Broeck, General Marketing Manager Benelux Schindler Liften: “De gezondheidszorg is voor Schindler een belangrijk segment met uitdagingen op zowel technisch, organisatorisch als logistiek gebied. Binnen dit segment komt het aspect mobiliteit in al haar facetten tot uiting. Aan Schindler de taak om haar producten en diensten op een dusdanige manier te integreren dat ze de interne mobiliteit kan garanderen. Binnen de gezondheidszorg is Schindler dan ook vaak een mobiliteitspartner in plaats van ‘slechts’ een leverancier van liften en roltrappen.”

Over de NVTG
De NVTG (Nederlandse Vereniging voor Technisch facilitair management in de Gezondheidszorg) organiseert jaarlijks een tweedaags congres. Het congres richt zich op managers die werkzaam zijn in (of toeleverend aan) de gezondheidszorg, gericht op het vakgebied van facility management, waarbij technologische disciplines tot hun aandachtsgebied behoren. Het NVTG Congres vindt plaats op 14 en 15 april in Nijkerk.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen