Content VU en VUmc nu beschikbaar op iTunes U

Array

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en VU medisch centrum (VUmc) lanceren vandaag gezamenlijk een aanbod van hoogwaardige weblectures, instructievideo’s en presentaties op iTunes U, welke een onderdeel is van de iTunes Store.

Beide instellingen sluiten zich hiermee aan bij universiteiten als Oxford, Stanford en UCLA die kennis wereldwijd gratis beschikbaar stellen via iTunes U. De content van VU en VUmc past daar heel goed tussen vanuit de gedachte dat de Vrije Universiteit staat voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen en VUmc door vernieuwing bijdraagt aan de medische kennis van morgen.

VU en VUmc beginnen met circa 250 aansprekende lezingen, films, instructies en presentaties over diverse onderwerpen. De content kan bekeken en beluisterd worden door alle iTunes-gebruikers op hun Mac, pc, iPhone, iPod touch of iPad. Mede in het verlengde van de Open Course Ware en E-learningactiviteiten binnen VU en VUmc wordt het aanbod de komende tijd verder uitgebreid.

Recente artikelen