Willem van de Spijker, apotheker, Talent van het Jaar 2011

0
329

De prijs voor de meest talentvolle jonge zorgmanager in 2011 is gewonnen door Willem van de Spijker. Hij is beherend apotheker van Mediq-apotheek ’t Heelhuis in Helmond.
Hij werd vandaag gekozen tot Talent van het Jaar. De verkiezing vond plaats nadat de genomineerden op het Zorgvisiecongres een live-presentatie hadden gegeven van het project waarmee ze hun sporen hebben verdiend. “Van de Spijker is een snelle manager die graag goed wil zijn in wat hij doet. Hij ziet de apotheker als geneesmiddelen deskundige. Dankzij hem zien we wat de plaats en de rol van apotheker kan zijn”, aldus juryvoorzitter Martin van Rijn (bestuursvoorzitter PGGM).
Het is de tweede keer dat de Zorgvisie Grow/work Talent van het Jaar award is uitgereikt. Vorig jaar is de prijs gewonnen door Esther Talboom- Kamp, tegenwoordig lid van de raad van bestuur van diagnostisch centrum Saltro in Utrecht.

Bron: Zorgvisie

Vorig artikelWorden simpele infecties weer dodelijk?
Volgend artikelPlotselinge hartdood op jonge leeftijd
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.