Verhuizing bloedafnamedienst JBZ

Array

Onderdeel van de verhuizing van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is de verhuizing van een van de bloedafnamediensten van het ziekenhuis. Het betreft de locatie BIM de Rietvelden, Helftheuvelweg 11 te ’s Hertogenbosch. Deze bloedafnamedienst verhuist op dinsdag 12 april naar de nieuwbouwlocatie, Henri Dunantstraat 1 te ’s Hertogenbosch. Met ingang van 13 april kunnen onze patiënten op de nieuwbouw- locatie terecht.
Met ingang van woensdag 13 april kunnen trombosepatiënten en andere patiënten voor het prikken van bloed terecht in de nieuwbouw. U kunt op het voorplein (voor- zijde) van het nieuwe ziekenhuis parkeren. Gastvrouwen zullen u in het ziekenhuis de weg wijzen.
De bloedafnamediensten van de locaties GZG en Carolus blijven langer open. U kunt tot 21 april 2011 voor bloedafname terecht op locatie Carolus en tot 3 mei 2011 kunt u terecht op locatie GZG. Naast deze hoofdlocaties kunt u ook op één van onze prik- posten buiten het ziekenhuis terecht kijk hiervoor op www.jbz.nl/prikposten of bel (073) 553 36 99.

Recente artikelen