Vrouwenspreekuur met cardioloog op Facebook

0
3252

Dinsdag 10 mei beantwoorden onze cardiologen vragen over hart- en vaatziekten op de Facebook-pagina van de Hartstichting. Dit doen de cardiologen om aandacht te vragen voor vrouwen en hart- en vaatziekten. Vrouwen (en natuurlijk ook mannen) kunnen deze dag tussen 11 en 15 uur rechtstreeks vragen stellen aan 2 cardiologen: Yolande Appelman en Janneke Wittekoek.

Alleen volgers van de pagina kunnen vragen stellen. Neem dus snel een kijkje! (Hiervoor moet u wel zijn aangemeld op Facebook.) Inmiddels heeft de Facebook-pagina ‘We hebben je hart nodig’ op al meer dan 12.000 volgers.

We hebben je hart nodig
Van 5 t/m 11 mei is de campagne ‘We hebben je hart nodig’ (opent in nieuw venster) weer te zien op televisie en online. In september 2010 is de Hartstichting de campagne gestart. Hiermee maken we vrouwen bewust van het feit dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 zijn bij vrouwen. Hart- en vaatziekten komen niet alleen bij mannen voor.

Moederdag: zet uw moeder in het zonnetje
In de aanloop naar Moederdag vindt op de Facebook-pagina (opent in nieuw venster) ook een speciale Moederdagactie plaats. Volgers van onze pagina kunnen redenen aandragen waarom juist hun moeder een bijzonder cadeautje verdient. De mooiste inzendingen worden beloond met een leuk cadeautje voor Moederdag.