Per 17 mei 2011 nieuwe vestiging Delta Zorgboulevard in gebruik

Array

Op dinsdag 17 mei 2011 opent Delta Zorgboulevard zijn deuren op de Zorgboulevard in Rotterdam-Zuid
Op de Zorgboulevard ontvangt, adviseert en behandelt Delta mensen met allerlei psychische en psychiatrische problemen, zoals een depressie, angsten en paniekaanvallen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de behandeling van ouderen, mensen met zowel lichamelijke als psychische aandoeningen en mensen met een manisch-depressieve aandoening. Nieuw voor Delta is dat Delta Zorgboulevard één Aanmeldpunt heeft, waar clienten zelf met een verwijsbrief of via hun verwijzer zich kunnen aanmelden via het telefoonnummer: 010-503 1800.

Clienten profiteren van het unieke concept van de Zorgboulevard, omdat er meerdere zorgverleners op één plek nauw met elkaar samenwerken. Wanneer iemand na een ongeval is opgenomen in het Maasstad Ziekenhuis en hierbij ook psychische hulp nodig heeft, zullen Delta en het Maasstad Ziekenhuis deze client helpen.

De Zorgboulevard bestaat uit de nieuwbouw van het Maasstad Ziekenhuis en de Medimall. Dit  laatste is een complex van medische voorzieningen waaraan naast Delta ook Aafje zorghotel, GeboorteHotel Maasstad en de Huisartsenposten Rijnmond deelnemen.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de Zorgboulevard, naast NS station Rotterdam Lombardijen, goed bereikbaar. Ook is er een grote parkeergarage met 2.600 plaatsen.

Delta Psychiatrisch Centrum is een dynamische, professionele organisatie, gespecialiseerd in behandeling en begeleiding van mensen met psychische aandoeningen. Voor iedere behandeling geldt: zo licht als mogelijk, zo zwaar als nodig. Delta telt ruim 1.600 medewerkers die werkzaam zijn op dertig vestigingen in het werkgebied Groot- Rijnmond en Zuid-Hollandse eilanden. Service en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Evenals Excellente Zorg, waarbij we onze professionals inspireren tot zorginnovatie. De visie van Delta is dat behandeling gericht moet zijn op autonomie van clienten en dat de client participeert bij de inrichting van het multidisciplinaire behandelproces.

Bron: Goed initiatief

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen