Kankerpatiënt en oud-profwielrenner Teun van Vliet geeft op 2 juni startschot RideforHope

Array

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patienten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Onderzoek wordt voor het grootste gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is RideforHope opgericht; Een benefiet fietstocht door alle 12 provincies van Nederland, omdat iedereen vroeg of laat met kanker in aanraking komt. Voor één op de drie Nederlanders is hoop een woord van toekomst. En hoop willen de deelnemers van de RideforHope brengen. Zij hebben ieder minimaal 2.000 euro sponsorgeld verzameld voor onderzoek naar genezing van kanker. 100% van de opbrengst zal worden besteed aan onderzoek naar genezing van kanker. RideforHope verwacht binnen enkele jaren uit te groeien tot een groots landelijk evenement. Voor meer informatie zie: www.rideforhope.nl

2, 3 en 4 juni: Fietsen voor genezing kanker

Voormalig profwielrenner en kankerpatient Teun van Vliet, geeft donderdagochtend 2 juni met Hemelvaart het startschot van RideforHope op Neeltje Jans in Zeeland. Vervolgens zullen de veertig deelnemers in drie dagen tijd 750 kilometer gaan fietsen. Onder hen een onbehandelbare hersenkankerpatient, negen doktoren en vele naasten. De route voert langs de mooiste plekjes van ons land en wordt symbolisch verreden in de vorm van het internationale teken van hoop, ?the Ribbon?. De wielrenners fietsen o.a. door De Veluwe, over De Afsluitdijk, langs Amsterdam, en bereiken via het Land van Maas en Waal op 4 juni het eindpunt: de befaamde Cauberg.

Jacques Huberts (voorzitter WK Wielrennen 2012)

Niemand minder dan Voorzitter WK Wielrennen, Jacques Huberts, zal 4 juni as. de deelnemers bij de finish op de Cauberg opwachten en als spreekstalmeester de deelnemers feestelijk ontvangen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen