Kaakchirurgen scholen ca 100 tandartsen uit regio

Array

Tandartsen uit de hele regio komen zaterdag 21 mei bij elkaar om nascholing te volgen die wordt georganiseerd door de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in samenwerking met de firma BioHorizons. Tijdens het symposium wordt de laatste stand van zaken besproken op het gebied van de implantologie. Daarbij draait het om bot- en weke delenaugmentatie. Ofwel om de vraag ‘Als er te weinig bot is of te weinig weke delen zijn uit welk deel van het lichaam kunnen die dan gehaald worden en hoe kunnen ze worden gebruikt.

Melvin Maningky: We hebben voor het symposium gerenommeerde sprekers uit het veld uitgenodigd. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het eerste ziekenhuis in Nederland dat begon met implantologie. We streven er naar om voorop te blijven lopen op ons vakgebied. De tandartsen waren overigens zeer geïnteresseerd in het nieuwe ziekenhuis en we zullen ze dan ook zaterdag voor het symposium een rondleiding geven.’

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen