Mantelzorg in Amsterdam

Array

Stedelijke bijeenkomst over de toekomst van allochtone mantelzorgers in Amsterdam naar aanleiding van de publicatie ‘Zorgt u ook voor iemand?’
Stichting BMP en FORUM organiseren vandaag een stedelijke bijeenkomst over de toekomst van allochtone mantelzorgers in Amsterdam. Doel van deze bijeenkomst is om plannen te ontwikkelen ter versterking van de positie van allochtone mantelzorgers. Tijdens deze bijeenkomst vinden presentaties en een discussie over de toekomst plaats.

Recentelijk zijn onder de titel ‘Zorgt u ook voor iemand?’ de resultaten verschenen van het landelijke onderzoek dat FORUM heeft laten uitvoeren naar de positie van allochtone mantelzorgers en hun gebruik van ondersteuningsmogelijkheden. In dit onderzoek werden zes steden onderzocht, waaronder Amsterdam.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen