Vos Autobedrijven doneert aan kinderafdeling ziekenhuis Bernhoven

Array

‘Bedrag Voor Een Lach’ voor project ‘Kind in beeld’
Gisteren overhandigde Vos Autobedrijven een cheque van €7.500,- aan ziekenhuis Bernhoven in Oss. Met dit bedrag levert Vos een belangrijke bijdrage aan het project Kind in beeld van het ziekenhuis.

‘Kind in beeld’ maakt het ouders mogelijk hun pasgeboren kind dat in een couveuse verblijft, online en live te kunnen bekijken.

“Met ‘Bedrag Voor Een Lach’ steunen wij doelen die zich richten op het geluk en welzijn van kinderen en hun ouders. Ook Volvo Nederland en onze relaties hebben aan Bedrag Voor Een Lach bijgedragen. Het initiatief van Bernhoven spreekt ons erg aan en wij ondersteunen dit van harte” aldus Adrie Vos. Ziekenhuis Bernhoven is blij met de donatie.

 

Vos Autobedrijven is met vestigingen in Oss, Gorinchem, Veghel en Zaltbommel een van de grootste Volvo dealers van de regio. Zij lanceerde het fonds Bedrag Voor Een Lach ter gelegenheid van haar 65 jarige bestaan en de nieuwe vestiging in Oss in december vorig jaar.

 

Het project ‘Kind in beeld’ past binnen de gezinsgerichte visie van de kinderafdeling van Bernhoven. Dit houdt in dat het gezin direct de kans krijgt om als gezin testarten. Ofwel, het kind zo min mogelijk scheiden van de ouders. Door een camera op de couveuse te richten en de beelden via een internetverbinding tussen het ziekenhuis en de ouders beschikbaar te maken kunnen ouders hun kind dag en nacht zien en in de gaten houden. De dienst wordt officieel in het najaar geïntroduceerd en verhuist mee naar het nieuwe ziekenhuis in Uden, dat in de plaats komt van de ziekenhuizen in Oss en Veghel.

 

Vos Autobedrijven zal binnenkort een tweede goede doel bekendmaken. Aan Bedrag Voor Een Lach kan nog bijgedragen worden zodat meer kinderen geholpen kunnen worden.

Bron: Vos Autobedrijven

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen