Help mee het wereldrecord: ‘grootste menselijke Pink Ribbon lint’ te verbreken

Array

Sta op tegen borstkanker. Kom in actie: Help 1 oktober mee het wereldrecord: ‘grootste menselijke Pink Ribbon lint’ te verbreken.
Zaterdag 1 oktober, start 11:00 uur, locatie: FC Eindhoven stadion
Oktober is de internationale borstkankermaand. Daarom zet het Máxima zich extra in tegen borstkanker en organiseren we zaterdag 1 oktober een wereldrecordpoging van het grootste menselijke Pink Ribbon lint ter wereld. Met deze wereldrecordpoging is het de bedoeling om geld in te zamelen voor Pink Ribbon en stichting Máxima.

Help mee en kom in het roze of koop een roze t-shirt bij inschrijving!
Iedereen, zowel particulieren als bedrijven, kan 1 oktober in het roze gekleed meehelpen met het verbreken van het wereldrecord, maar u kunt de actie ook sponsoren. Jouw steun hebben we hierbij hard nodig!

Programma

Huidig record
Het huidige record staat op 3952 vrouwen en is gevestigd op 28 oktober 2010 in Saudie Arabie. Wij gaan dit record natuurlijk verbreken!
Kom in actie en sta op tegen borstkanker
Staat u 1 oktober ook op tegen borstkanker? Op het inschrijfformulier vindt u meer informatie over hoe u kunt mee doen. Er zijn twee inschrijfformulieren: voor particulieren en bedrijven. U kunt het formulier ingevuld mailen naar: [email protected].

Schrijf u in en win!
Door in te schrijven maakt u ook nog eens kans op een luxe Rituals collectie. Én iedere honderdste ingeschreven persoon ontvangt een Máxima verrassingspakket.

Sponsor worden?

Speciaal voor bedrijven zijn er ook sponsorpakketten samengesteld:

Alvast bedankt voor uw deelname! U zult samen met andere particulieren, bedrijven en Máxima Medisch Centrum de strijd tegen borstkanker steunen!

11.00uurStart wereldrecordpoging
11.30uurOptreden JD Walker
12.30uurEinde wereldrecordpoging

Optreden Anne Hoogendoorn, Joan Franka, Meike

13.15uurLa Fuente
14.00uurEinde

Recente artikelen