Het gelijk van apotheker Fernand Haesbrouck: “Bij de ondervraging zweeg hij steeds, zat verkrampt, stokstijf, op basis daarvan gokte ik welke medicatie Kim De Gelder slikte”

Array

fernand-haesbrouckKim De Gelder, de dader van de steekpartij in het kinderdagverblijf Fabeltjesland, heeft een zware depressie gehad. Er zijn aanwijzingen dat hij een geestesafwijking heeft, maar dat zal het psychiatrisch verslag moeten uitmaken. Op zijn 15, 16 jaar heeft hij een zware depressie gehad en vertoonde hij al bizar gedrag. De jongeman zou al sinds zijn vijftiende psychische problemen hebben en hoorde soms stemmen in zijn hoofd. De laatste maanden was zijn toestand zwaar verslechterd. Dat verklaarde zijn raadsman Jaak Haentjens vandaag. Onze zeer gewaardeerde columnist en apotheker Fernand Haesbrouck meldde ons op 24 januari al het volgende:

Bij de ondervraging zweeg hij steeds, maar zat er helemaal verkrampt, stokstijf bij. Dit weet ik van een persoon die hem ondervroeg, en op basis daarvan gokte ik welke medicatie de man slikte. Volgens mijn 39-jarige ervaring in de psychiatrische medicatie, zal ik er niet heel ver naast zitten. Ik kan immers al het uitzicht van mensen beschrijven op basis van hun medicatieplan.

Wat ik weet is dat de man alleen zijn haar had geschilderd in het rood. Hij had zware wallen rond de ogen en was lijkbleek. Door die wallen onder de ogen leek het alsof hij zwart was geschilderd. Het lijkbleke gezicht en de wallen zouden wijzen op wat hij slikte.

Die man was wel onder behandeling van een psychiater en dat item is men momenteel aan het proberen te omgeven met een zeer dicht mistgordijn. Het is immers medicatie die aan één miljoen landgenoten wordt voorgeschreven, en waarvan de psychiaters volhouden, dat ze die moeten blijven slikken om hun “ziekte” mee te behandelen. Men geneest die ziekte er niet mee, maar de industrie maakt men heel rijk… doodgewoon omdat de patienten aan een toxicomanie werden gezet met stoffen, die net als amfetamine werken. En dat is nu juist een waarheid, die men heel hard verborgen wil houden. En daarbij verwijs ik naar wat men in Nederland probeert te verbergen met de beruchte Strattera-geheimen.

Vandaag werden de schrijnende feiten die Haesbrouck al voorspelde waarheid. En het is zelfs veel erger:

“De ouders van Kim De Gelder hebben een aantal jaren geleden al gevraagd dat hun zoon in de psychiatrie zou worden opgenomen omdat hij bizar gedrag vertoonde. “Dat is niet gebeurd omdat hij een behandeling heeft gevolgd”, zegt Haentjens. “Een psychiater oordeelde toen dat een gedwongen opname niet nodig was. Hij hoorde toen stemmen in zijn hoofd.””Of dat op het moment van de feiten ook was heeft hij niet gezegd”, vervolgt De Gelders advocaat. “Hij weet niets meer van die drie, vier uur in Dendermonde.

Haesbrouck maakt zich al lange tijd zoren om de bijwerkingen van medicatie die bij depressies worden voorgeschreven.

Het is immers medicatie die aan één miljoen landgenoten wordt voorgeschreven, en waarvan de psychiaters volhouden, dat ze die moeten blijven slikken om hun “ziekte” mee te behandelen. Men geneest die ziekte er niet mee, maar de industrie maakt men heel rijk… doodgewoon omdat de patienten aan een toxicomanie werden gezet met stoffen, die net als amfetamine werken. En dat is nu juist een waarheid, die men heel hard verborgen wil houden. En daarbij verwijs ik naar wat men in Nederland probeert te verbergen met de beruchte Strattera-geheimen.

Toen ik vandaag het berciht over de depressie van Kim de Gelder hoorde, dacht ik aan het bericht wat hij ons stuurde maar wat wij niet plaatste omdat ik het niet goed wist wat ik er op dat moment mee op me hals zou halen. Maar ere wie ere toekomt. Fernand, was erg snel met zijn conclusie van de depressie en de mogelijk rol van de medicatie die het handelen van de dader zou hebben kunnen beinvloeden. Je verhaal overtuigd me nu zeker!  Haesbrouck wijst ons overigend ook op een website, ssristories.com.

Fernand Haesbrouck, apotheker

One thought on "Het gelijk van apotheker Fernand Haesbrouck: “Bij de ondervraging zweeg hij steeds, zat verkrampt, stokstijf, op basis daarvan gokte ik welke medicatie Kim De Gelder slikte”"

  1. Redactie Medicalfacts/ER

    Zeker als je even let op de advertentie rondom dit artikel zie je hoe actief farmaceuten zijn om ons deze pillen aan te praten.

Comments are closed.

Recente artikelen