ARAB HEALTH 2012 Dubai, 23-26 januari 2012

Array

collectieve beursinzending Arab health 2012 DUBAI
Van 23 t/m 26 januari 2012 vindt in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, in het International Exhibition Centre de vakbeurs Arab Health 2012 plaats. Deze beurs is al jaren dé medische vakbeurs voor de Golfregio.

Op zoek naar nieuwe innovatieve medische technologieen en oplossingen komen vanuit de gehele regio (onder meer Saoedi Arabie, Koeweit, Qatar, Bahrein en Oman) agenten, distributeurs, investeerders, inkopers, overheids officials en andere beslissers inkopen doen op de Arab Health.

De medische markt in het Midden Oosten wordt geschat op 80 miljard USD waarbij de Arab Health zich kenmerkt voor het zakendoen ter plekke (In 2011 gaf 85% van de Arab Health bezoekers aan gedurende of kort na de Arab Health een aankoop te doen).

Holland Paviljoen op Arab Health 2012
De Arab Health bestaat al meer dan 35 jaar. In 2011 telde de Arab Health maar liefst 66.000 bezoekers (uit 145 landen) en 2.800 exposanten (waarvan 30 landenpaviljoenen). Meer informatie vindt u op de website www.arabhealthonline.com.

Al in 2004 organiseerde de Vereniging FME-CWM (FME) een Holland Paviljoen op deze vooraanstaande medische beurs. Ook in 2012 zal de FME en de Task Force Health Care (TFHC) in samenwerking met het Nederlandse Consulaat in Dubai een Holland Paviljoen organiseren. De beurs is jaarlijks uitverkocht en zodoende is er momenteel al een optie voor 90 m² genomen in de Sheikh Rashid Hall.

Let op! Bij de indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding. Meer info [email protected]

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen