Rijnstate sponsor van de International Health Battle

0
179

Rijnstate is de nieuwe hoofdsponsor van de International Health Battle, hét evenement voor getalenteerde studenten die geïnteresseerd zijn in de Health sector.

Tijdens de International Health Battle op 11 november 2011 werken studenten met gerenommeerde bedrijven en instanties uit de Health sector aan een case, varierend van het ontwikkelen van een plan voor bevordering van healthy lifestyle tot e-health en de kennisoverdracht van specialisten op nieuw talent. Aan het einde van de dag presenteren de teams hun idee in een presentatie van 3 minuten aan een vakjury. Deze jury bestaat uit bestuursvoorzitters van topziekenhuizen tot professoren en ondernemers uit de Health sector. De jury selecteert 5 teams voor de finale die plaatsvindt tijdens het Health Valley event begin maart 2012. Tijdens de finale wordt de Health Innovation Award aan het winnende team uitgereikt.

Het sponsorschap van Rijnstate vloeit voort uit de ambities van het ziekenhuis. Als topklinisch ziekenhuis staat Rijnstate voor opleiding en zorginnovatie. Zij wil dit graag uitstralen richting haar patienten en (potentiele) medewerkers. De International Health Battle is daarvoor een uitstekend platform, waarbij zorginnovatie samen gaat met talentvolle studenten die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden. Voor Rijnstate een uitgelezen kans, aangezien zij constant op zoek is naar nieuw toptalent om de kwaliteit van zorg zo hoog te houden.

Kijk voor huidige vacatures op www.werkenbijrijnstate.nl.

Gert de Bey, voorzitter Raad van Bestuur van Rijnstate, benadrukt het belang van zorginnovatie voor Rijnstate. “Ons ziekenhuis wordt gevormd door ambitieuze mensen, gedreven om de zorg continu naar een hoger niveau te tillen. Zo zijn we één van de eerste ziekenhuizen dat robot-geassisteerde chirurgie inzet en werken we op het gebied van röntgenapparatuur nauw samen met Philips . Het samen kunnen werken aan verbetering van de zorg is iets wat onze medewerkers dagelijks inspireert en motiveert, wij zijn daarom constant op zoek naar nieuw talent dat ons helpt om onze ambities op dit vlak waar te maken. Onze patienten profiteren hier volop van!”

Voor meer informatie over de International Health Battle, kijk op: www.healthbattle.nl.

Bron: Rijnstate