Bavaria City Racing doneert rit in raceauto aan KinderOOGcentrum

Array

OOgbus op familieplein

Bavaria City Racing heeft een rit in één van de raceauto’s gedoneerd aan het KinderOOGcentrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam
Met de aankoop van deze rit sponsort Ergra Low Vision, een van de vaste samenwerkingspartners van het ziekenhuis, dit centrum voor kinderen met oogheelkundige aandoeningen.

Bouw mee aan het KinderOOGcentrum
Ieder jaar bezoeken 20.000 kinderen de polikliniek van het ziekenhuis en worden 700 kinderen geopereerd door gespecialiseerde oogartsen. Het doel is om voor deze specifieke patientengroep, kinderen tot en met 14 jaar, alle oogheelkundigezorg te concentreren op één fysieke locatie in Het Oogziekenhuis: het KinderOOGcentrum. Daarbij wordt alles op de behoeften van het kind en de ouders afgestemd. Voor de opening in 2012 is echter nog één miljoen aan financien nodig.

Bouwt u ook mee aan de toekomst van ‘onze’ kinderen? Uw donatie wordt op prijs gesteld op rekeningnummer 55.57.53.700. Meer informatie kunt u vinden op  http://www.oogziekenhuis.nl/artikelen/kindercentrum.html

OOGbusop Familieplein
Tijdens de Bavaria City Racing staat de OOGbus van Het Oogziekenhuis Rotterdam op het Familieplein aan de Binnenrotte. De oogtesten worden verzorgd door een optometrist van Ergra Low Vision. Een aantal coureurs zal hun ogen na de race laten testen. En goed voorbeeld doet volgen, want laat u uw ogen ook even testen voordat u de auto weer instapt?

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen